Зустріч з Національний Еразмус+ Агентством в Портулагії (20.03.2023 р.)

20 березня 2023 р. відбулась робоча зустріч команди Національного Еразмус+ Агентства в Портулагії та НЕО в Україні щодо налагодження співпраці з молодіжними організаціями України.

Під час зустрічі було обговорено ключові напрями Програми та відкриті можливості для українських організацій у сфері молоді та спорту, національні пріоритети, досвід, виклики та шляхи їх подолання через плідну співпрацю в межах реалізації спільних проєктів Еразмус+.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка НЕО в Україні, та Луіш АЛЬВЕЙС, директор Національного Еразмус+ Агентства в Портулагії, обговорили спільний Вебінар «EFFY – Erasmus+ Future Focused Youth – Ukraine», запланувавши проведення 28-29 червня 2023 р.

Було обговорено завдання дослідити проєкти Еразмус+ як потужний інструмент для поширення солідарності, соціальної інтеграції, активної участі, демократії, толерантності, миру та прав людини; а також посилити партнерства між молодіжними організаціями ЄС та України для сприяння Плану відновлення України в молодіжному секторі. Вебінар також буде стаивти на меті розширення можливостей Еразмус+ за напрямами KA1, KA2, Європейський корпус солідарності, а також зміцнення потенціалу мережі серед усіх учасників.

 

Попередня Долучайтесь до опитування щодо якості визнання документів про освіту та ...